OFFICIEEL: Nieuw trainersontslag, KAS Eupen zet Storck aan de deur

OFFICIEEL: Nieuw trainersontslag, KAS Eupen zet Storck aan de deur

23-10-2022 11:16 Laatste update: 11:53
5

KAS Eupen neemt afscheid van coach Bernd Storck. Eupen verloor zaterdag met 2-1 van KV Mechelen en dat bleek de druppel te zijn. 

Storck was nog maar sinds de zomer aan de slag bij Eupen, dat hem kon binnenhalen na zijn vertrek bij KRC Genk. Eupen staat op een veertiende plaats in het klassement met 12 op 42. Eerder deze week versloeg het nog OH Leuven, maar na de nederlaag tegen KV Mechelen wordt toch afscheid genomen van Storck én van zijn Hongaarse assistent Matyas Czuczi.

Storck kon dit seizoen vier keer winnen met Eupen en verloor de andere tien wedstrijden. In aanloop naar de wedstrijd tegen Anderlecht van volgende zondag zullen assistenten Kristoffer Andersen en Mario Kohnen voorlopig de trainingen leiden. 

Voor wie de tel nog bijhoudt: Storck is de vijfde coach die dit seizoen wordt ontslagen in de Jupiler Pro League. Dominik Thalhammer (Cercle Brugge), Karim Belhocine (KV Kortrijk), Danny Buijs (KV Mechelen) en Edward Still (Sporting Charleroi) gingen hem voor. Die laatste werd zaterdag nog ontslagen.