'PSG en Bayern München gaan strijd aan voor gegeerde João Félix'

'PSG en Bayern München gaan strijd aan voor gegeerde João Félix'

20-10-2022 13:00 Laatste update: 13:03
3

João Félix wil Atlético Madrid het liefst al in de winterstop, maar anders uiterlijk komende zomer verlaten. De relatie tussen de Portuguees en zijn trainer Diego Simeone staat op springen, beweert AS. Paris Saint-Germain en Bayern München zouden toe willen slaan. 

PSG zocht al contact met de entourage van Félix om de mogelijkheden tot een transfer te onderzoeken, aldus de Spaanse sportkrant. In de zomer waren er ook geluiden van een vertrek van de aanvaller, maar gaf Atlético Madrid geen krimp. Voorzitter Miguel Ángel Gil wees doodleuk naar zijn afkoopclausule van 350 miljoen euro. Bayern toonde in het verleden al interesse en is ook nu alert, klinkt het.

Het lijkt dat Atlético inmiddels wel openstaat voor onderhandelingen. De Spaanse ploeg hoopt dat Félix een sterk WK draait, zodat zijn prijs opgevoerd kan worden. Dat lijkt bij Atlético niet meer te gaan lukken. De relatie met Simeone is ingewikkelder dan ooit, klinkt het vanuit Spanje. Félix is op het tweede plan geraakt onder de Argentijn en scoorde nog geen één keer dit seizoen.