Vanhaezebrouck: Ik was jaloers op hoe Beerschot communiceerde op het veld

Vanhaezebrouck: "Ik was jaloers op hoe Beerschot communiceerde op het veld"

12-10-2022 19:17
1

KAA Gent neemt het donderdag in de Conference League opnieuw op tegen Djurgardens. Thuis tegen de Zweden verloren de Buffalo's met 0-1. Een dag voor de terugmatch neemt Hein Vanhaezebrouck het woord. 

Na de nederlaag in Europa won Gent afgelopen weekend in de Jupiler Pro League tegen Eupen. "Ik heb goede zaken gezien, maar de match duurde eigenlijk maar een helft. Er was veel drive en efficiëntie, maar we spreken over een match. Nu moeten we bevestigen, zowel morgen als zondag tegen Mechelen", stelt Vanhaezebrouck op de website van Gent

Djurgardens scoorde vorige week na een stilstaande fase. "Dat overkomt ons doorgaans niet vaak, maar ons probleem ligt op vlak van communicatie. Als iemand in de fout gaat op zo'n fase, missen we een andere speler die het herstelt", is de trainer van Gent van oordeel.

Volgens Vanhaezebrouck mist Gent een bepaald soort spelers in de kern. "We beschikken niet over grote sprekers. Vorig seizoen was ik jaloers op hoe Beerschot communiceerde op het veld. Jammer genoeg zitten ze nu in tweede klasse. Niets is dus zaligmakend, maar we werken eraan", aldus nog Vanhaezebrouck. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie