'WK 2022: Qatar nodigt fans van Rode Duivels uit voor de openingsceremonie'

'WK 2022: Qatar nodigt fans van Rode Duivels uit voor de openingsceremonie'

11-10-2022 18:01 Laatste update: 17:22
3

Het WK in Qatar staat zo stilaan aan de deur. Fans van over de hele wereld trekken naar de warmte om hun land vooruit te stuwen in het landentoernooi. De organisatie nodigt fans uit voor de openingsceremonie. 

Fans van alle landen zullen worden uitgenodigd om het stadion te vullen voor de openingsceremonie van het WK 2022. Deze uitnodiging volgt er na problemen met de ticketverkoop. De kaartverkoop voor het WK 2022 loopt niet goed bij voetbalfans. In België zijn tot nu toe minder dan 900 kaartjes verkocht voor de hele competitie. Qatar moet deze situatie verhelpen, dat schrijft de RTBF.

Volgens de RTBF zouden er een twintigtal Belgische fans uitgenodigd worden om de ceremonie en de openingswedstrijd van het WK 2022 tussen Qatar en Ecuador bij te wonen. Ook fans van andere landen krijgen een uitnodiging. Een tekort in het stadion tijdens een openingswedstrijd lijkt geen goede reclame te zijn voor het toernooi. Qatar zal daarom vliegtickets, accommodatie en tickets voor de openingswedstrijd aanbieden. 

De RTBF voegt eraan toe dat het proces in handen is genomen door de "Fan Club 1895", de officiële supportersclub van de Duivels, die een voorselectie zal maken van haar meest fervente supporters na een oproep tot interesse. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie