Van Bommel stelt Antwerp-fans gerust: Dat waren zware krampen bij Yusuf

Van Bommel stelt Antwerp-fans gerust: "Dat waren zware krampen bij Yusuf"

08-10-2022 11:14 Laatste update: 11:20
10

Royal Antwerp FC heeft tegen Sint-Truiden een nieuwe zege aan haar indrukwekkende riem kunnen gespen: 2-0. Al bij al beleefde de Bosuil een zorgeloze avond, al was het in het slot even de adem inhouden toen Alhassan Yusuf met de draagberrie van het veld moest. Volgens enkele kroongetuigen zou de schade echter meevallen.

Trainer Mark van Bommel kon een kort gesprekje aanknopen met Yusuf, toen die van het veld werd gedragen. Daaruit leidde de Nederlander af dat er geen zware blessure te vrezen valt. "Volgens mij waren dat zware krampen. Hij loopt ontzettend veel. Krampen kunnen best lastig zijn. Tenminste, zo zei hij het toch tegen mij", lachte Van Bommel bij Het Laatste Nieuws.

Ook Jelle Bataille maakte zich niet meteen zorgen om Yusuf. Wel benadrukte de rechtsachter het belang van zijn Nigeriaanse ploeggenoot voor dit Antwerp. "Hij is een taaie kerel. Hopelijk is het niet al te erg. Yusuf is voor ons de nummer één op het middenveld. Moest hij een lange tijd uit zijn, zou dat heel jammer zijn", brandt Bataille dit weekend alvast een kaarsje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie