Na maanden zonder doelpunt vindt Onuachu weer weg naar doel voor KRC Genk

Na maanden zonder doelpunt vindt Onuachu weer weg naar doel voor KRC Genk

02-10-2022 14:31
8

Na vijf maanden zonder doelpunten, 427 speelminuten in totaal, is Paul Onuachu er nog eens in geslaagd om tot scoren te komen. Met zijn eerste doelpunt van het seizoen hielp hij KRC Genk aan winst tegen KV Oostende.

Het was al van speeldag 4 in Play-Off 2, thuis tegen Charleroi op 10 mei, geleden dat Onuachu nog eens wist te scoren. Mede door een blessure had Onuachu het moeilijk om helemaal topfit aan de aftrap te verschijnen. Al deerde die lange periode zonder doelpunten de Gouden Schoen niet. "Toch kroop dat niet in mijn hoofd", reageerde hij bij Het Belang van Limburg.

De Nigeriaanse spits twijfelde er niet aan dat hij de weg naar doel weer zou vinden. "Ik wist dat die goal vroeg of laat zou vallen. We creëren immers week na week veel kansen. Belangrijkste voor mij was dat het team bleef winnen", klonk het.

Hij lijkt ook eindelijk verlost van zijn blessure en ziet ook dat KRC Genk dit seizoen goed voetbal speelt. "Ik krijg voorin veel steun en kan altijd mijn bal kwijt. Dat is aangenaam voetballen. Jammer dat ik die tweede goal net niet gemaakt heb. Maar ik ben tevreden", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie