Voorlopig vijf gegadigden voor oefenpot Duivels in Koeweit, kostprijs is 365 euro

Voorlopig vijf gegadigden voor oefenpot Duivels in Koeweit, kostprijs is 365 euro

28-09-2022 15:09
4

De Rode Duivels oefenen in aanloop naar het WK in Qatar nog één keer. Op vrijdag 18 november kijken de troepen van Roberto Martinez Egypte in de ogen in Koeweit. Ruim een week later staat de eerste WK-opdracht op het menu, met de confrontatie met Canada. Op veel animo lijkt het oefenduel met Egypte niet te moeten rekenen ...

Jazeker, de Egyptenaren hebben in de persoon van Mo Salah een absolute wereldster rondlopen, maar kwalificatie afdwingen voor het eindtoernooi in Qatar lukte de Liverpool-aanvaller en zijn ploeggenoten niet. Het maakt van België-Egypte niet bepaald de meest sexy affiche, zeker niet aan de vooravond van een WK én in het desolate Koeweit. Toch heeft supportersclub De Bemvoort besloten om een reis te organiseren, staat in Het Laatste Nieuws.

Kostenplaatje? Een slordige 365 euro. Dat bedrag dekt enkel de vliegtuigkosten en het toegangsticket. Geen wonder dat de (vele) leden momenteel nog niet storm lopen. Tot op heden hebben er zich ... vijf ingeschreven. Ook bij andere supportersclubs zal dat het hoogstwaarschijnlijk het geval zijn, waardoor de Duivels niet op al te veel steun zullen moeten rekenen in Koeweit. De vraag rijst jammer genoeg of dat in Qatar zoveel beter zal zijn.