Voor het eerst sinds ‘The Belgian Spurs’ terug vier Duivels in Premier League-team

Voor het eerst sinds ‘The Belgian Spurs’ terug vier Duivels in Premier League-team

20 september - 18:33
1

Wolverhampton Wanderers speelde afgelopen speeldag met maar liefst zeven Portugezen in de basis. Een mindere vorm van ‘nationalisme’ lijkt aan de gang te zijn bij Leicester City. Na de Belgische Spurs, de Belgische Foxes. 

Met de komst van Wout Faes zijn er nu vier Rode Duivels bij Leicester City. Dit is niet meer gebeurd in een Premier League team sinds het beroemde "Belgian Spurs" tijdperk. Toen speelden Moussa Dembélé, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Nacer Chadli het Tottenham shirt droegen.

Nu zijn Youri Tielemans, Timothy Castagne, Dennis Praet (terug van een lening in Italië) en Wout Faes allemaal spelers van Leicester City. Wout Faes kwam als enige belangrijke transfer naar de Foxes deze zomer. Ze betaalden 20 miljoen euro voor de Rode Duivel. 

Tielemans is overigens erg tevreden over deze nieuwe aanwinst voor Leicester. "Zijn aanpassing gaat heel goed”, klinkt het bij de middenvelder. “Helaas voor hem waren zijn eerste minuten in een moeilijke context," gaf Tielemans toe. "Maar zijn komst is een goede zaak voor de Duivels en voor Leicester.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie