Vanaken en De Ketelaere herenigd: We hebben het niet alleen over transfer

Vanaken en De Ketelaere herenigd: "We hebben het niet alleen over transfer"

20-09-2022 14:45 Laatste update: 15:16
5

Vorig seizoen speelden Hans Vanaken en Charles De Ketelaere nog samen bij Club Brugge, maar sinds de transfer van CDK naar AC Milan spelen beide heren enkel nog samen bij de Rode Duivels. Volgens Vanaken deed het weerzien met De Ketelaere deugd.

Zowel Vanaken als De Ketelaere zitten in de Nations League-selectie en Vanaken stond dinsdag de pers te woord. Hij had het onder meer over zijn maatje die nu in Milaan woont. "Het is altijd leuk om ex-ploeggenoten hier terug te kunnen zien", begon Vanaken. De 30-jarige speler van Blauw-Zwart gaf aan dat hij met De Ketelaere ook over zaken spreekt die los van het voetbal staan. "We hebben het niet alleen over die transfer. Het gaat vooral over hoe het leven daar in Milaan is", zei Vanaken die eraan toevoegde dat hij het fijn vindt om te horen dat De Ketelaere het daar goed stelt.

Zowel Vanaken als De Ketelaere kunnen donderdag tegen Wales en/of zondag tegen Nederland in actie komen voor de Rode Duivels. De interlandteller van Vanaken staat momenteel op 21. De Ketelaere kan zijn negende (en tiende) cap spelen voor België.