Anderlecht-selectie voor duel in Conference League: Kwartet terug beschikbaar

Anderlecht-selectie voor duel in Conference League: Kwartet terug beschikbaar

07-09-2022 18:00

Anderlecht speelt voor het eerst in vier jaar nog eens Europees. Donderdag hoopt het de één op negen in de competitie door te speoelen met een klinkende overwinning tegen Sileborg IF. De Deense club staat momenteel vierde in de Deense compeititie. 

Felice Mazzu heeft zijn selectie op woensdag vrijgegeven voor het duel met de nummer vier in Denenmarken. Een belangrijke pion is nog steeds afwezig. Benito Raman zal langs de zijlijn moeten toekijken. Raman worstelt nog steeds met een blessure aan zijn enkel en is dus niet beschikbaar. Verder zijn er niet meteen verrassingen in de namen die Mazzu meedeelt.

Anderlecht kan wel opnieuw rekenen op een aantal spelers die hersteld zijn van de buikgriep die hen vorig weekend buitenspel had gezet. Yari Verschaeren, Francis Amuzu, Mario Stroeykens en Kristian Arnstad zijn terug opgenomen in de selectie. Jan Vertonghen kan zijn Europese Anderlecht-debuut maken, net als Julien Duranville. De 16-jarige maakte afgelopen weekend nog indruk door als invaller te scoren.