OFFICIEEL: Jaartje naar Challenger Pro League, STVV verhuurt De Ridder aan Deinze

OFFICIEEL: Jaartje naar Challenger Pro League, STVV verhuurt De Ridder aan Deinze

06-09-2022 22:31
2

Steve De Ridder zal dit seizoen te bewonderen zijn in de Challenger Pro League. STVV verhuurt de speler voor één seizoen aan KMSK Deinze.

Op Stayen paste de 35-jarige aanvallende middenvelder dit seizoen niet meer in de plannen. Hij mocht dus op zoek naar een nieuwe club. In juli trainde De Ridder nog even op proef mee bij KV Kortrijk, maar tot een transfer kwam uiteindelijk niet. Nu is er dus een oplossing gevonden bij Deinze.

Sportief directeur Adrián Espárraga is bij met de komst van De Ridder. "Steve is een zeer ervaren speler die zich bij ons project aansluit om zijn leiderschap en kennis aan te bieden. Op het veld kan hij zich perfect aanpassen aan onze speelstijl. Hij zal dus zowel als aanvallende of centrale middenvelder veel positieve zaken kunnen bijbrengen aan de groep", klinkt het. 

Ook De Ridder reageerde op zijn transfer: "Ik hoop hier mijn bijdrage te leveren aan deze jonge ploeg en dat  mijn ervaring de club zal helpen. Ik kijk er alvast naar uit om de fans te ontmoeten deze zondag voor onze thuiswedstrijd tegen RWDM."

In het verleden speelde De Ridder ook nog bij onder meer KAA Gent,  FC Kopenhagen, FC Utrecht en Zulte Waregem. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s