Kossounou even terug naar Brugge: Heb veel aan Clement te danken

Kossounou even terug naar Brugge: "Heb veel aan Clement te danken"

06-09-2022 11:29
5

Odilon Kossounou speelt woensdag nog eens in het Jan Breydelstadion. De ex-speler van Club Brugge komt op bezoek met Bayer Leverkusen en is Club nog steeds dankbaar. 

"Ik heb veel met Clement gepraat en heb veel aan hem te danken", zo vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Toen ik het in het begin wat moeilijk had om mij aan te passen, zei hij me dat ik jong was en dat mijn tijd wel zou komen. In het begin had ik een groot probleem met het verdedigen in het centrum als de bal aan de zijkant was. Samen met de staf hebben ze me geholpen om op dat punt te verbeteren. En om me beter aan te passen aan de manier waarop Club Brugge speelt."

Inmiddels staat Carl Hoefkens aan het hoofd bij Club Brugge. "Ik ben niet verbaasd dat hij nu T1 is. Hij heeft veel geleerd van Clement en de andere coaches. De club heeft er goed aan gedaan vertrouwen in hem te stellen. Het is een groot genoegen om tegen Club Brugge uit te komen in de Champions League", benadrukt de Ivoriaan nog.

Kossounou is nog steeds de duurste verdediger die ooit uit de Jupiler Pro League werd gehaald. Hij leverde Club ongeveer 23 miljoen euro op.