Balen voor Juventus: Pogba moet geopereerd worden na blessure

Balen voor Juventus: Pogba moet geopereerd worden na blessure

05-09-2022 19:15

Juventus bracht Paul Pogba deze zomer terug naar het oude nest, maar de Fransman zal niet snel in actie komen voor de Italiaanse recordkampioen. Hij is geblesseerd aan de meniscus in zijn rechterknie en moet daarvoor een operatie ondergaan, zo wist Sky Sport.

De beslissing om de 29-jarige middenvelder te laten opereren is samen met de medische staf van Juventus gemaakt. Eerder meldde de clubleiding van Juve dat een operatie niet nodig was voor Pogba, maar die beslissing draaien ze nu terug. Of Pogba hierdoor het WK moet missen is nog onduidelijk, net als de periode die hij moet revalideren na de operatie.

Pogba trainde maandag voor het eerst sinds zijn blessure weer bij Juventus, maar dat is niet naar wens verlopen. De Fransman keerde deze zomer transfervrij terug naar Italië, nadat zijn contract bij Manchester United afliep. Door zijn blessure kwam Pogba nog niet in actie in de Serie A voor zijn nieuwe werkgever. De 29-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2026 bij Juventus. 

Momenteel zit Pogba ook in wat problemen in zijn privésituatie. Hij zou namelijk afgeperst worden door jeugdvrienden en zijn broer Mathias Pogba.