Na het mislopen van Sor: ‘KRC Genk bewandelt twee pistes op de flank’

Na het mislopen van Sor: ‘KRC Genk bewandelt twee pistes op de flank’

05-09-2022 12:19
7

KRC Genk zou nog graag een flankspeler binnenhalen. Na de verkoop van Junya Ito en de blessure van Luca Oyen zitten het niet al te dik op de flank. Het bewandelt nu enkele pistes.

Volgens Het Belang van Limburg heeft KRC Genk twee spelers op het oog om de flank te versterken. ‘Er worden nog twee pistes - eentje in België en eentje in het buitenland - bewandeld. Maar niet tegen elke prijs, de verhouding prijs-kwaliteit moet goed zitten’, schreef de krant geheimzinnig.

De voorbije weken had KRC Genk haar zinnen gezet op de Nigeriaan Sor van Slavia Praag, maar die mocht niet vetrekken ondanks een bijzonder hoog bod. “Zijn club Slavia Praag bezweek zelfs niet voor een bod van 10 miljoen. Intussen gaf de speler zelf, die zijn zinnen op een transfer naar Genk had gezet, aan dat hij zich neerlegt bij de beslissing van Slavia.”

Coach Wouter Vrancken experimenteerde ook al met El Khannouss en Castro in een aangepaste rol op de flank. Indien Genk nog een speler wil binnenhalen zal het zich wel mogen haasten. Dinsdagnacht sluit de transfermarkt.