Raskin spreekt duidelijke taal over zijn toekomst bij Standard

Raskin spreekt duidelijke taal over zijn toekomst bij Standard

04-09-2022 21:40
3

Standard wist dit weekend opnieuw te winnen en haalde het van KV Oostende. De club staat op het punt om nog enkele aanwinsten in huis te halen én lijkt ook enkele pionnen toch niet te zien vertrekken. Nicolas Raskin is er daar één van.

De middenvelder werd meermaals gelinkt aan een vertrek, maar lijkt nu toch te gaan blijven. De transferperiode is voor heel wat landen afgerond, waardoor enkel een binnenlandse transfer of een vertrek richting Turkije en wat kleinere landen nog een optie is. Maar dat lijkt Raskin niet te zien zitten.

"Ik zal binnen enkele dagen nog een speler van Standard zijn, natuurlijk", gaf Raskin duidelijk aan bij Eleven Sports. "We zullen zien wat de toekomst brengt, maar op dit moment zit ik 100 procent met mijn hoofd hier. Ik hoop dat ik een goed seizoen kan draaien", klinkt het.

Standard dreigt nu echter geen transfersom te gaan krijgen voor Raskin. Het contract van de middenvelder loopt nog tot het einde van het seizoen en de kans lijkt ook klein dat hij zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe verbintenis.