De Ketelaere krijgt mindere punten na fout bij de tegengoal in de derby

De Ketelaere krijgt mindere punten na fout bij de tegengoal in de derby

04-09-2022 13:47
9

Op zaterdag mocht Charles De Ketelaere aantreden als basisspeler in zijn eerste Milanese derby. Internazionale kwam al snel op voorsprong, mede door een mindere actie van De Ketelaere. De wedstrijd eindigde op 3-2 voor AC Milan.

Marcelo Brozovic stond rechtstreeks tegenover De Ketelaere. Een tegenstander waar De Ketelaere duidelijk zijn handen vol mee had, al had het eigenlijk omgekeerd moeten zijn. De Rode Duivel moest de Kroaat laten lopen bij de 0-1. Een actie waar de Italiaanse kranten hem duidelijk wat minpunten voor gaven.  

Bij La Gazzetta dello Sport kreeg de Rode Duivel slechts een 5,5/10. Hij was daarmee, samen met Tomori, de slechtste van de klas. “De Ketelaere voldeed niet aan de verwachtingen, misschien waren die te hoog”, schrijft de krant. “Brozovic bezorgde hem een ​​moeilijk eerste kwartier. CDK herstelde zich daarna wel, maar kon een bal zoals die betoverende pass tegen Bologna deze keer niet uit zijn hoed toveren.”

Calciomercato gaf hem een betere score. De Rode Duivel kreeg een 6,5/10. “Er zit veel voetbal in deze Belg”, klinkt het. Ze geven CDK krediet voor zijn intelligentie op het veld. De Ketelaere maakt volgens Calciomercato steeds slimme loopacties. "Hij weet altijd waar de bal heen gaat."