Mazzu laat zich uit over de mogelijke komst van Diawara naar Anderlecht

Mazzu laat zich uit over de mogelijke komst van Diawara naar Anderlecht

31-08-2022 17:03
4

Club Brugge lanceerde op woensdag het nieuws dat Hans Vanaken bij de club blijft, eerder had het ook al de transfer van Roman Yaremchuk afgerond. Ook de rest van de Jupiler Pro League probeert nog voor de deadline een aantal ‘moves’ te maken. 

RSC Anderlecht kan niet achterblijven en Amadou Diawara lijkt op weg te zijn naar Brussel. Felice Mazzu heeft zich uitgelaten over de transfermarkt tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen KAA Gent van donderdagavond. 

De transfer van Diawara hangt in de lucht en dat voelt ook Mazzu. De transfer is zeker nog niet in kannen en kruiken maar toch durft de trainer van Anderlecht zich al uitspreken over het nieuws. "De mogelijke komst van Diawara is goed nieuws", zegt Mazzu. Hij zou de kwaliteiten van de speler goed kennen "Tijdens mijn korte verblijf bij Genk heb ik zijn profiel kunnen analyseren voor de wedstrijden tegen Napoli”, vertelt Mazzu. 

“We hebben hem de laatste dagen opnieuw geanalyseerd met mijn staf en hij heeft een profiel dat wij in de kern missen in termen van intensiteit en spierkracht.” Mazzu gelooft dat hij de geknipte man is om zijn gebrek aan ritme op te vangen. Hij gelooft sterk dat de speler van goud waarde zou kunnen zijn in de toekomst.