Schreuder blijft actief op transfermarkt: 'Ocampos mogelijk toch naar Ajax'

Schreuder blijft actief op transfermarkt: 'Ocampos mogelijk toch naar Ajax'

31-08-2022 12:18 Laatste update: 12:47

Lucas Ocampos wordt mogelijk de nieuwe rechtsbuiten van Ajax. Sevilla komt de Amsterdammers tegoed en laat de vraagprijs flink zakken, melden De Telegraaf en Voetbal International. De transfer komt er nadat Adnan Januzaj overkwam naar Spanje.

Beide clubs bereikten dinsdag op hoofdlijnen een akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro, maar de raad van commissarissen van Ajax vond dat te gortig en stak een stokje voor de transfer van Ocampos. In Spanje zijn ze woest op de Eredivisie-kampioen, die wordt beticht van amateurisme, schrijft De Telegraaf.

De Andalusiërs zitten desondanks niet meer te wachten op de Argentijnse vleugelaanvaller nu met Adnan Januzaj al een vervanger is gehaald. Door de strikte regels in La Liga moet Sevilla Ocampos voor minstens vijftien miljoen euro verkopen om de Belg in te kunnen schrijven. Voor dat bedrag is hij nu op te pikken.

Ocampos vloog dinsdag al naar Amsterdam, maar hij keerde teleurgesteld terug naar Spanje toen de transfer in het water dreigde te vallen. Mogelijks haalt Schreuder nu toch de speler binnen.