Nieuwkomer Gonzalez meteen van goudwaarde voor OHL: Geweldig begin voor mij

Nieuwkomer Gonzalez meteen van goudwaarde voor OHL: "Geweldig begin voor mij"

28-08-2022 10:16

Oud-Heverlee Leuven heeft haar plekje in de bovenste regionen van de rangschikking kunnen behouden. Tegen KV Oostende kwam het nochtans op achterstand, maar won het uiteindelijk met 2-1. Mario Gonzalez was één van de gevierde mannen.

De Spaanse huurling van SC Braga mocht in de basis starten van Marc Brys en maakte meteen het verschil. "Het is een geweldig begin voor mij", aldus Gonzalez bij Sporza. De spits streek pas net neer aan Den Dreef. "Ik ben hier maar sinds dinsdag, dus ik heb niet veel aanpassingstijd gehad. Maar de ploegmaten zijn heel vriendelijk."

Dankzij zijn gelijkmaker tegen Oostende waren de toeschouwers al helemaal overtuigd van zijn kunnen. "Dat de fans mij al El Pistolero noemen? Ik doe al heel mijn leven hetzelfde gebaar als ik scoor. Nu kon ik het voor het eerst voor de fans hier doen. Het is leuk dat de fans me al bezongen", besluit Gonzalez. Vorig seizoen begon hij bij Braga, maar in een uitleenbeurt bij Tenerife toonde de Spanjaard zich pas echt met zes doelpunten.