Vader van Ait El Hadj verontwaardigd: Alsof Anderlecht hem vergeten is

Vader van Ait El Hadj verontwaardigd: "Alsof Anderlecht hem vergeten is"

23-08-2022 12:45
34

Het zijn geen leuke tijden voor Anouar Ait El Hadj. Het 20-jarige jeugdproduct van Paars-Wit werd onlangs naar de B-kern van Anderlecht verwezen en daar heeft Anouar's vader het moeilijk mee.

Ait El Hadj weigerde afgelopen weekend om met de RSCA Futures in 1B tegen Lommel te spelen. Daarop besliste Anderlecht om Ait El Hadj naar de B-kern te sturen. "Mentaal gaat Anouar door een moeilijke periode en hij voelde zich niet klaar om te spelen", zo zei Driss El Hadj, de vader van Anouar. "Maar wat mij betreft was dat eenmalig, als Anderlecht hem vraagt aan te treden met de tweede ploeg dan zal hij dat volgende keer wel doen", zo citeerde Het Laatste Nieuws de vader van Ait El Hadj.

Driss El Hadj voegde er nog aan toe dat zijn zoon geen moeilijke jongen is en geen problemen wil veroorzaken. "Hij is een beetje uit vorm, maar zonder speelkansen is het moeilijk om de juiste vorm te pakken te krijgen." De vader van Ait El Hadj stelde dat als de club niet meer rekent op de diensten van zijn zoon, dat het dat duidelijk moet maken en dat er dan naar een oplossing gezocht wordt. "Op dit moment lijkt het alsof ze mijn zoon vergeten zijn bij Anderlecht en dat is geen prettig gevoel."