'Carrasco kan nog toptransfer maken, Engelse topclub klopt aan bij Atlético'

'Carrasco kan nog toptransfer maken, Engelse topclub klopt aan bij Atlético'

18 augustus - 22:02
5

Manchester United en manager Erik ten Hag blijven zoeken naar aanvallende versterking. Yannick Carrasco staat samen met Milik op het verlanglijstje.

Unied klopte tevergeefs aan bij Atlético Madrid voor João Félix en Matheus Cunha, maar Carrasco mag wél vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. De 28-jarige Rode Duivel is voor dertig miljoen euro op te pikken. Volgens The Telegraph is hij een serieus doelwit van The Mancunians, die dolgraag nog een vleugelaanvaller willen aantrekken. Antony is topkandidaat, maar Ajax wil de Braziliaan alleen voor een recordbedrag laten gaan. Ook Christian Pulisic blijft een belangrijke optie.

In de zoektocht naar een spits valt de naam van Milik, weet L'Équipe. Ten Hag heeft genoeg van het gedrag van Cristiano Ronaldo, maar hij wil wel een vervanger voordat de Portugese vedette weg mag. De Poolse ex-Ajacied zou ondertussen zijn aangeboden op Old Trafford. Hij maakte afgelopen seizoen twintig doelpunten voor Olympique Marseille, maar zowel met coach Jorge Sampaoli als diens opvolger Igor Tudor heeft hij geen heel goede band.

Naast een vleugelaanvaller en een spits hoopt Ten Hag ook op de komst van een middenvelder. Real Madrid-speler Casemiro is de belangrijkste gegadigde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie