'United steeds dichter bij Casemiro-deal, Braziliaan in gesprek met Ancelotti'

'United steeds dichter bij Casemiro-deal, Braziliaan in gesprek met Ancelotti'

18 augustus - 20:02
2

Manchester United lijkt steeds dichter bij een deal te komen voor Casemiro. De Braziliaanse middenvelder van Real Madrid heeft wel oren naar een overstap en gaat donderdag in gesprek met trainer Carlo Ancelotti om zijn toekomst te bespreken.

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de verdedigende middenvelder, die al sinds 2013 bij de Koninklijke actief is, in gesprek gaat met Carlo Ancelotti om een mogelijke overstap te bespreken. United is volgens bronnen, waaronder The Telegraph, bereid om ruim zeventig miljoen euro op tafel te leggen voor de Braziliaan. Volgens de krant komt de club steeds dichter bij een akkoord. The Red Devils hebben ruim tachtig miljoen euro gereserveerd voor de komst van Frenkie de Jong, maar de kans dat de Nederlander naar Manchester vertrekt lijkt met de dag kleiner: in de afgelopen maand heeft de club geen nieuws over De Jong ontvangen, stelt Romano. 

Casemiro kwam aanvankelijk niet voor in de plannen van Erik ten Hag, maar de club heeft haast met het versterken van de selectie: over twee weken sluit de transfermarkt en moet Ten Hag de rest van het seizoen presteren met de spelers die hij heeft. De Haaksbergenaar staat stijf onderaan in de Premier League na twee speelrondes na pijnlijke nederlagen tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford FC (4-0).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie