Lang kan weer schitteren bij Club Brugge: Top hoe ze reageren

Lang kan weer schitteren bij Club Brugge: "Top hoe ze reageren"

15 augustus - 20:42 Laatste update: 20:50
46

Club Brugge kon afgelopen weekend overtuigen met een 0-3 zege tegen Oud-Heverlee Leuven en zag invaller Noa Lang schitteren met enkele knappe acties en een doelpunt. Dat tot groot jolijt van coach Carl Hoefkens, die de lof voor Lang niet spaarde.

Lang wordt al weken gelinkt aan een vertrek en gaf begin augustus nog aan niet langer als basisspeler te willen starten. Tegen OH Leuven moest hij echter noodgedwongen invallen en wist hij zoals vanouds te schitteren. "Ik ben heel tevreden met de invalbeurt van Noa Lang", reageerde Hoefkens op de clubkanalen.

"Er is over zijn situatie al heel veel gezegd en geschreven, maar ik heb het al eerder gezegd: ik werk met de spelers die er zijn. Ik vind het top dat ze op deze manier reageren. Als de invallers het werk doen dat we vragen, dan kunnen ze op die manier het verschil maken. Dat is waar je als coach honderd procent naar op zoek bent", aldus Hoefkens.

Of Lang ook volgende week in de basis begint, is nog maar de vraag. Door de (lichte) blessure van Andreas Skov Olsen kan Hoefkens hem tegen KV Kortrijk alvast goed gebruiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie