Kindermans brengt meer uitleg na geruchten over vertrek bij Anderlecht

Kindermans brengt meer uitleg na geruchten over vertrek bij Anderlecht

11 augustus - 16:22
1

RSC Anderlecht nam deze zomer afscheid van Vincent Kompany en leek ook even afscheid te moeten nemen van hoofd jeugdopleiding Jean Kindermans. De belangrijke pion bij paars-wit werd gelikt aan een afscheid. Zover kwam het echter niet. Bij Radio Radzinski brengt hij meer uitleg.

Ook Kindermans kreeg die geruchten te horen en geeft aan dat hij weleens nadenkt over zijn toekomst bij de Brusselaars. "Ik denk vaak na over mijn toekomst, maar niet specifiek na het vertrek van Vincent", legt hij uit.

Al hakte het vertrek van Kompany er wel op in. "Het was voor de meeste mensen een verrassing dat Kompany vertrok en dat was voor de jeugdopleiding ook zeer spijtig dat we op deze manier afscheid hebben genomen van een ‘jeugd- en clubicoon’ als Kompany. Ze bleken niet meer op dezelfde lijn te zitten en dan is er afscheid genomen", klinkt het.

"Of ik er lang mee met in mijn maag zat? Ja en nee", gaat Kindermans verder. "Ik was nadien vooral wachtende op wat er ging gebeuren. Het jeugdverhaal krijgt een mooi vervolg, maar we zitten nog maar aan het begin van dit nieuwe tijdperk. We zullen zien hoe alles gaat evolueren, maar ik heb er een goed oog in", besluit hij met een positieve noot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie