Mulder pakt Union-coach Geraerts stevig aan: Dit is niet eervol verliezen

Mulder pakt Union-coach Geraerts stevig aan: "Dit is niet eervol verliezen"

10-08-2022 08:01
16

Union is er dan toch niet in geslaagd om te stunten en ging in Schotland met 3-0 onderuit tegen Rangers FC. Geen Champions League voor Karel Geraerts en de zijnen. Achteraf werd de trainer van Union ook stevig aangepakt door Jan Mulder en Marc Degryse.

Union had het een hele partij moeilijk tegen Rangers en kroop in een egelstelling om toch maar geen doelpunt te slikken. Dat is niet gelukt. Het werd drie keer geklopt en is dus uitgeschakeld. Degryse en Mulder stoorden zich toch aan de wedstrijdaanpak van de Brusselaars.

"Ze hebben zichzelf onderschat. Ze probeerden niets", begon Degryse aan zijn analyse bij VTM 2. "Ze dachten hun voorsprong op alle mogelijke manieren te verdedigen, en dan vraag je om problemen", gaf hij aan.

Mulder was nog wat steviger en wees met de vinger naar de tactiek van Geraerts. "Dit is niet eervol verliezen. Dit is hun eigen schuld. De coach liet zijn elftal tegen zijn natuur voetballen. Na de rust hebben ze nul kansen gecreëerd. Dat ligt aan de schuchtere opstelling die wordt ingegeven door de beleidsmaker", gaf hij aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie