Van Bommel spreekt duidelijke taal na winst Antwerp: “Dat moet eruit”

Van Bommel spreekt duidelijke taal na winst Antwerp: “Dat moet eruit”

05-08-2022 09:45
2

Royal Antwerp FC won in de Conference League met 1-3 van Lillestrom. Na afloop reageerde coach Mark van Bommel met een kritische kijk op de prestatie van The Great Old.

Van Bommel is tevreden met het resultaat, maar soms niet met het spel. "Dit is een goed resultaat. De vroege goal van Almeida heeft ons geholpen, maar ik vond ons wel onnodig fouten maken. Daardoor kreeg de tegenstander het gevoel dat er nog iets te halen viel. Ze lieten ons het spel maken en loerden op de counter.”

De Nederlander zag wel een verdiende winst. “Als wij dan een foute pass gaven, kwamen er gevaarlijke momenten. Zo kregen we ook die goal vlak voor de rust tegen. Dat moet eruit. In de tweede helft maakten we dan twee mooie goals en dan pak je hier toch een verdiende overwinning", citeert Sporza.

Van Bommel rouleert ook om spelers rust te geven. “Over het algemeen ben ik heel tevreden over de ploeg, op die kleine zaken na. Maar dat is een proces, dat kan niet in één keer weg zijn. Elke wedstrijd hebben we ook een aantal wissels, maar dat wordt telkens goed opgevangen. Als iemand een pijntje heeft, kunnen we die rust geven. We moeten nog afwachten of Alderweireld er zondag weer bij is."