'Mazzu gunt Silva eerste basisplaats in Estland, ook Murillo draaft opnieuw op'

'Mazzu gunt Silva eerste basisplaats in Estland, ook Murillo draaft opnieuw op'

04-08-2022 10:32 Laatste update: 12:02
30

RSC Anderlecht krijgt bij haar eerste Europese opdracht van het nieuwe seizoen een op papier haalbare brok voorgeschoteld. Eigenlijk mag Paide Linnameeskond uit Estland de Belgische recordkampioen nooit in verlegenheid brengen. In vergelijking met de competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge is Felice Mazzu van plan om twee wijzigingen door te voeren.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Mauveside verdwijnen Ishaq Abdulrazak en Benito Raman uit de basiself van Anderlecht. Die eerste heeft het wat verkorven door zijn uitsluiting op Jan Breydel, terwijl Raman bij die 1-0-nederlaag nauwelijks in het stuk voorkwam. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat onze landgenoot een groot deel van de wedstrijd als rechtsmidden aan de slag moest, een positie die niet volledig de zijne is.

Niettemin wordt ook Raman straks geslachtofferd in Estland. In zijn plaats mag topaanwinst Fabio Silva de honneurs waarnemen in de voorhoede. Hij moet voor het eerst van bij de aftrap een droomduo vormen met Sebastiano Esposito, nadat dat tegen Cercle ook al even het geval was als invaller. In de plaats van Abdulrazak zou Michael Murillo dan weer in het team komen. Tot nu toe kon de Panamees nog niet meespelen, omdat hij geschorst was door een rode kaart van vorig seizoen, maar nu kan Mazzu weer op hem rekenen.

Vermoedelijke opstelling Anderlecht:
Van Crombrugge - Debast, Hoedt, Delcroix - Murillo, Ashimeru, Trebel, Verschaeren, Amuzu - Esposito, Silva

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie