'Toptalent Agyei (17) verkoos langer verblijf bij Anderlecht boven Burnley'

'Toptalent Agyei (17) verkoos langer verblijf bij Anderlecht boven Burnley'

31-07-2022 21:04
1

Met de komst van Vincent Kompany bij Burnley werden de voorbije weken flink wat spelers uit de JPL gelinkt aan de Engelse club. Kompany dacht ook aan enkele pionnen van RSC Anderlecht, maar slaagde er niet in om ze allemaal te halen.

Kompany en Burnley trokken Josh Cullen dan wel aan, maar de coach van de Engelse club had nog meer spelers van Anderlecht op het lijstje staan. Naast de doelman Bart Verbruggen hoopte Kompany namelijk ook de talentvolle Enock Agyei in huis te halen.

De zeventienjarige flankaanvaller is één van de grote talenten in de Anderlecht-opleiding en mag hopen op een doorbraak bij paars-wit. Kompany dacht er ook aan om Agyei in huis te halen, maar volgens Het Nieuwsblad zag de tiener dat niet zitten. Het dagblad weet dat Agyei ervoor koos om bij Anderlecht te blijven en daar verder te werken aan zijn doorbraak.

Zo blijft het voorlopig bij de bekende nieuwelingen Taylor Harwood-Bellis, Samuel Bastien, Cullen en Vitinho voor Kompany. Al staan ook Manuel Benson, Jack Hendry en Makhtar Gueye nog steeds op het verlanglijstje van de trainer.