'KRC Genk en Standard azen op komst van overbodige KV Mechelen-aanvaller'

'KRC Genk en Standard azen op komst van overbodige KV Mechelen-aanvaller'

29-07-2022 16:30
3

Voor Niklo Dailly lijkt het verhaal bij KV Mechelen bijna afgelopen te zijn. De twintigjarige spits kan er niet rekenen op speelminuten en komt niet voor in de plannen van de nieuwe trainer. Hij kan dus vertrekken en aan interesse is er geen gebrek.

Zo weet men bij Het Laatste Nieuws dat heel wat ploegen het vizier hebben gericht op Dailly, die sinds de zomer van 2020 uitkomt voor Malinwa Zo hebben Lierse en Dender uit de Challenger Pro League het vizier gericht op Dailly en wil ook RWDM – waar vader Dailly voorzitter is – de aanvaller graag in huis halen.

Naast die clubs is er buitenlandse interesse en worden ook KRC Genk en Standard gelinkt aan de spits. Dailly zal dan echter niet uitkomen voor de A-ploeg van de genoemde topclubs, maar wel op zoek gaan naar speelminuten bij het B-elftal/beloftenteam van de Rouches en de Limburgers.

Dailly heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen bij KV Mechelen, maar Malinwa heeft ook een optie om dat met één seizoen te verlengen. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht speelde tot dusver nog geen minuut voor de A-ploeg van KV Mechelen.