La Gazzetta over De Ketelaere: 'Club Brugge klaar om 'ja' te zeggen tegen Milan'

La Gazzetta over De Ketelaere: 'Club Brugge klaar om 'ja' te zeggen tegen Milan'

29-07-2022 11:25 Laatste update: 11:39
117

Dat Charles De Ketelaere de overstap zal maken van Club Brugge naar AC Milan lijkt enkel nog een kwestie van tijd. Zo schreef La Gazzetta dello Sport dat Brugge klaar is om 'ja' te zeggen tegen Milan's bod voor De Ketelaere en dat vandaag echt de dag van de handdruk kan zijn.

La Gazzetta schreef dat er vrijdagochtend nieuwe stappen voorwaarts gezet zijn in de transferonderhandelingen tussen Club Brugge en AC Milan. 'Club Brugge is klaar om ja te zeggen tegen het bod van AC Milan voor De Ketelaere en vandaag zou echt de dag van de handdruk kunnen zijn', zo schreef La Gazzetta.

'De deal kan tegen het einde van de dag rond zijn, de contracten en documenten zijn klaar', wist de Italiaanse krant. Er zouden slechts nog enkele details in orde moeten gebracht worden, 'maar als alles gaat zoals het moet, komt er witte rook', zo schreef La Gazzetta.

Over de transfersom schreef La Gazzetta dat het zou gaan om 32 miljoen euro plus 3 miljoen aan bonussen. 'Als Milan Charles zou verkopen voor meer dan 32 miljoen, zou een deel van de winst naar Brugge gaan', aldus La Gazzetta dello Sport.