Kana verliest basisplek bij Anderlecht aan Trebel: Een heel goede speler

Kana verliest basisplek bij Anderlecht aan Trebel: "Een heel goede speler"

23-07-2022 21:00
23

Bij RSC Anderlecht mogelijk geen Marco Kana die als basispion begint aan het seizoen, maar wel Adrien Trebel. Nieuwe coach Felice Mazzu verkiest momenteel de ervaring van de Fransman. Een nieuwe domper voor Kana.

De middenvelder kende al een moeilijke periode bij Anderlecht, maar leek zich in de Play-Offs van vorig seizoen toch in de basis gewerkt te hebben. Hij speelde enkele sterke wedstrijden en mocht dan ook hopen op een seizoen waarin hij begon als basispion. Dat lijkt nu anders te gaan uitdraaien.

Met Trebel heeft Kana er namelijk een nieuwe concurrent bij. "Concurrentie heb je overal, voor mij is dat gewoon een extra bron van motivatie", wil Kana de strijd nog niet opgeven. En de middenvelder neemt Trebel ook helemaal niets kwalijk.

"Adrien is een goede vriend van mij en een heel goede speler", zegt Kana in Het Laatste Nieuws. "Hij zal me altijd pushen om beter te worden en omgekeerd. En ik denk dat we in de maand augustus alleen al zeven of acht matchen hebben, kansen komen er sowieso", blijft hij hoopvol.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie