Geraerts: Hij gaat een heel goede speler worden voor Union

Geraerts: "Hij gaat een heel goede speler worden voor Union"

23-07-2022 12:45 Laatste update: 13:03
1

Union Saint-Gilloise staat op de openingsspeeldag voor de verplaatsing naar Stayen. Die wedstrijd tegen STVV is niet enkel de seizoensopener voor de Brusselaars, maar ook de eerste competitiewedstrijd voor Karel Geraerts als T1. Dat het roer overnemen bij dit Union geen evidente opdracht is, vertelde Geraerts aan Het Nieuwsblad.

Na het sprookjesachtige seizoen dat Geraerts vorig jaar als T2 beleefde bij Union, is het volgens de nieuwe T1 van de Brusselaars nu opnieuw van nul beginnen. "Alles wat we de voorbije twee jaar hebben opgebouwd, is weg nu." Daarmee wees Geraerts onder andere op enkele uitblinkers die vertrokken zijn uit het Dudenpark: Deniz Undav, Kaoru Mitoma en Casper Nielsen.

Undav vervangen lijkt een haast onmogelijke opdracht, maar Geraerts liet wel optekenen dat hij gelooft in nieuwkomer Dennis Eckert-Ayensa. Geraerts stelde dat de Duitse Spanjaard in de oefenpot tegen Feyenoord (4-0 winst voor Union) goed samenspeelde met Dante Vanzeir. "Maar het is logisch dat ze meer tijd nodig hebben om mekaar te vinden", zei Geraerts die eraan toevoegde dat Eckert-Ayensa volgens hem een heel goede speler gaat worden voor Union.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie