AC Milan heeft vertrouwen na gesprekken Club Brugge: “Een goede meeting”

AC Milan heeft vertrouwen na gesprekken Club Brugge: “Een goede meeting”

20-07-2022 17:14 Laatste update: 20:45
88

Woensdag zakte een delegatie van AC Milan af naar België om het met De Ketelaere en zijn entourage te hebben over een overstap van Club Brugge naar de Italiaanse landskampioen. Volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio werd er na de eerste gesprekken geen akkoord bereikt, maar zullen de onderhandelingen verder gezet worden.

Het lijkt al lang niet meer de vraag óf Charles De Ketelaere Club Brugge verlaat, maar wel wanneer hij dat zal doen. Dat AC Milan er alles aan wil doen om De Ketelaere binnen te halen, is duidelijk. Paolo Maldini en Frederic Massara kwamen naar België om te onderhandelen over een overstap van De Ketelaere. De ontmoeting tussen Club Brugge en AC Milan is afgelopen, zo wist Di Marzio.

'Het akkoord is nog niet bereikt, maar er heerst een positieve sfeer', aldus Di Marzio die eraan toevoegde dat de onderhandelingen verder gezet zullen worden, maar dat Maldini en Massara nu terugkeren naar Italië.

Update: Ook Fabrizio Romano komt een transferupdate over Charles De Ketelaere. De Italiaanse transferexpert citeert AC Milan-directeur Paolo Maldini: “We hebben altijd vertrouwen, het was een goede meeting in verband met de Charles De Ketelaere-deal. We zullen zien wat er nog komt, we zijn voorbereid.”