OFFICIEEL: Tegenstander Union stelt Davies (26) voor als nieuwe aanwinst

OFFICIEEL: Tegenstander Union stelt Davies (26) voor als nieuwe aanwinst

20-07-2022 09:44 Laatste update: 10:50
0

Rangers FC heeft Ben Davies binnengehaald, heeft het bekendgemaakt via de officiële kanalen. Davies komt over van Liverpool en moet het Union Saint-Gilloise nog moeilijker maken in haar derde voorronde van de Champions League. Union lootte op maandag Rangers FC in de voorronde van UCL.

De 26-jarige Engelsman – niet te verwarren met de gelijknamige Welshe linksback van Tottenham Hotspur – komt over van Liverpool en heeft in Glasgow voor vier jaar getekend. "Ik wil Ben graag welkom heten en ik ben blij dat hij voor onze club heeft gekozen. Hij is een sterkte verdediger met veel kwaliteiten en hij zal ons achterin meer opties geven", laat coach Giovanni Van Bronckhorst weten via de clubkanalen.

Davies kwam sinds februari 2021 uit voor Liverpool, dat hem verrassend overnam van Preston North End. Hij heeft echter niet één minuut gespeeld voor The Reds en werd vorig seizoen al uitgeleend aan Sheffield United.

Komend seizoen moet hij Bassey vervangen op Ibrox. De Nigeriaanse international gaat voor 22 miljoen euro plus bonussen naar Ajax. Rangers FC speelt in de Champions League tegen Union.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie