'Kamp-Lewandowski is verbaasd door houding van Bayern-leiding'

'Kamp-Lewandowski is verbaasd door houding van Bayern-leiding'

10-07-2022 23:14
8

Robert Lewandowski en zijn entourage zijn verrast door de houding van Bayern München, meldt BILD. De club blokkeert al weken een overgang naar FC Barcelona en wil de spits liever aan zijn contract houden. De opstelling van Bayern wekt onbegrip bij het kamp-Lewandowski.

Bayern is altijd duidelijk geweest en heeft meermaals aangegeven dat Lewandowski moet blijven, maar dat kan ook spel zijn om er zoveel mogelijk geld uit te slepen. Volgens BILD verdenkt het kamp-Lewandowski voorzitter Uli Hoeness ervan dat Bayern zich zo streng opstelt.

CEO Oliver Kahn en sportief directeur Hasan Salihamidzic waren juist wat ontdooid, terwijl Hoeness maar een 'nee' af blijft geven. Lewandowski en co. vinden Bayern 'ondankbaar', zo klinkt het.

Naar verluidt is er ook onbegrip na het aantrekken van Sadio Mané. De spits heeft een jaar voor het einde van zijn contract 32 miljoen euro gekost, terwijl Bayern 45 miljoen euro van Barcelona heeft geweigerd. Ook Lewandowski heeft nog een eenjarig contract. De Poolse spits wordt binnenkort 34, Mané is net dertig geworden.