De Ridder lijkt op weg naar Kortrijk: 'Middenvelder traint er al twee dagen mee'

De Ridder lijkt op weg naar Kortrijk: 'Middenvelder traint er al twee dagen mee'

6 juli - 11:50
2

Steve De Ridder lijkt een nieuwe werkgever gevonden te hebben. De ervaren middenvelder moest vertrekken bij Sint-Truiden, maar heeft op zijn 35e toch nog voldoende aantrekkingskracht voor een andere club uit de Jupiler Pro League: KV Kortrijk.

Volgens Het Nieuwsblad heeft De Ridder de voorbije twee dagen al volop meegetraind bij De Kerels. Dat is op zich al positief nieuws, want sinds de spelmaker in december 2021 uitviel bij STVV met een zware rugblessure, werkte hij geen competitieminuut meer af. Voorlopig lijkt hij echter gespaard van fysieke zorgen. Kortrijk zou dan ook op het punt staan om hem een voorstel te doen.

Voor De Ridder zou dat een onverwachte opsteker zijn, want het zag er lange tijd naar uit dat zijn periode op het hoogste niveau erop zat. De voorbije weken was hij daarom in onderhandeling met MSK Deinze, de ambitieuze club uit de Challenger Pro League. Een akkoord leek ook in de maak, maar op het laatste nippertje kwam er een kink in de kabel. Mogelijk had De Ridder toen al gehoord van een opportuniteit bij Kortrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie