'Halve Belg Andreas Pereira keert terug in de Premier League na Flamengo'

'Halve Belg Andreas Pereira keert terug in de Premier League na Flamengo'

5 juli - 23:20
0

Andreas Pereira keert terug naar de Premier League. De middenvelder gaat voor een miljoenenbedrag naar Fulham na een tussenstop in Brazilië bij Flamengo. Pereira is een Belgische jeugdinternational die later voor de Braziliaanse nationale ploeg heeft gekozen.

De in België geboren Braziliaan vertrok op zijn zestiende van PSV naar Manchester United, werd vier keer uitgeleend en zal nu definitief vertrekken. PSV had zelf ook belangstelling voor Pereira, die echter op weg is naar Fulham. Volgens Fabrizio Romano is met die transfer 11,5 miljoen euro plus 3,5 miljoen aan bonussen gemoeid en volgens het Eindhovens Dagblad houdt PSV er 150 duizend euro aan over.

Eerder op de dinsdag werd duidelijk dat PSV ruim één miljoen euro gaat overhouden aan de transfer van Bergwijn, die Tottenham Hotspur zal verruilen voor Ajax. Daarnaast zou Scamacca het Italiaanse Sassuolo voor Paris Saint-Germain verruilen, voor liefst vijftig miljoen euro. De spits kon tussen 2015 en 2017 nochtans weinig potten breken in Eindhoven en haalde het eerste elftal uiteindelijk niet: Scamacca kan PSV echter wel vijf miljoen euro opleveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie