'Premier League-transfer ineens ver weg voor Danjuma (ex-Club Brugge)'

'Premier League-transfer ineens ver weg voor Danjuma (ex-Club Brugge)'

30 juni - 12:26
0

Arnaut Danjuma leek hard op weg te zijn naar West Ham United, maar de salariseisen van de ex-Club Brugge-aanvaller zouden er wel eens voor kunnen zorgen dat de transfer afketst. Volgens Fabrizio Romano liggen West Ham en Danjuma nog ver uit elkaar, terwijl de Engelse club niet bereid is om water bij de wijn te doen.

In de nacht van woensdag op donderdag meldde Romano dat een overstap naar West Ham lonkt voor Danjuma. Een akkoord tussen de clubs lijkt er wel te komen, maar nu wordt duidelijk dat de onderhandelingen tussen club en speler een groot obstakel vormen. West Ham kan en wil momenteel niet voldoen aan de eisen die het kamp-Danjuma stelt.

Romano omschrijft de deal nu als 'not easy'. Het lijkt erop dat de Oranje-international zijn wensen moet bijstellen, als hij de overstap naar Londen wil maken. Het wordt niet duidelijk welk salaris Danjuma precies wil ontvangen van West Ham.

Als de transfer toch nog plaats gaat vinden, dan zal Villarreal waarschijnlijk tussen de 40 en 45 miljoen euro ontvangen voor Danjuma. El Submarino Amarillo heeft Umar Sadiq van UD Alméria al op het oog als vervanger.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie