UPDATE: 'Antwerp bevestigt duobaan voor Biset, die assistent én speler U23 wordt'

UPDATE: 'Antwerp bevestigt duobaan voor Biset, die assistent én speler U23 wordt'

29 juni - 15:00 Laatste update: 29 juni - 15:00
8

Maxime Biset (36) heeft dan toch nog een toekomst bij Antwerp. Biset wordt namelijk genoemd als speler én assistent bij de beloften, die gaan uitkomen in Eerste Nationale. 

Een jaar geleden zette Biset nog een punt achter zijn spelerscarrière, maar nu zou hij volgens Gazet Van Antwerpen terugkeren op het veld. Antwerp heeft hem namelijk gevraagd om bij de beloften mee te doen.

Door de komst van Mark van Bommel is er geen plaats meer voor Biset bij de A-kern. Biset heeft echter een flinke staat van dienst en wordt niet zomaar aan de kant gezet. Hij traint zelfs al mee met de beloften van Antwerp. The Great Old wil testen welk niveau hij nog kan halen na één jaar inactiviteit.

De beloften van Antwerp worden momenteel gecoacht door ex-Rode Duivel Gill Swerts. Biset zou dus ook één van zijn assistenten kunnen worden. 

Update 13/7: Na enkele (fysieke) testen heeft Antwerp de knoop doorgehakt: de 36-jarige Biset is nog steeds klaar voor de sportieve dienst! Een jaar na zijn voetbalpensioen gaat de boomlange verdediger zo opnieuw zijn schoenen aantrekken bij de beloften van The Great Old, weet Gazet van Antwerpen. Hij moet voor de nodige ervaring zorgen. Zoals verwacht krijgt Biset van het bestuur een duobaan voorgeschoteld, want hij wordt ook de rechterhand van trainer Gilles Swerts.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie