Jutglà kan meteen overtuigen bij Club Brugge: 'Een uitstekende indruk'

Jutglà kan meteen overtuigen bij Club Brugge: 'Een uitstekende indruk'

25-06-2022 20:45
3

Ferran Jutglà vierde zaterdag zijn officieuze debuut bij Club Brugge en speelde 45 minuten mee in het oefenduel tegen THES Sport. Daarin was de Spanjaard meteen goed voor twee doelpunten en maakte hij ook indruk.

Club Brugge deed het nog zonder internationals, maar kende weinig moeite met THES Sport. Nieuweling Jutglà kwam wel in actie en werd door Het Laatste Nieuws omschreven als 'de meest opvallende man bij Club Brugge'.

In 45 minuten voetballen was de aanvaller ook meteen goed voor twee doelpunten in het shirt van Blauw-Zwart. 'De Spaanse nieuwkomer toonde meteen dat hij over behoorlijk wat torinstinct beschikt', aldus het dagblad.

Een derde doelpunt zat er ook bijna in voor Jutglà, maar hij miste de mogelijkheid tot een hattrick. 'Hij liet al bij al wel een uitstekende indruk na', aldus HLN. 'Ook omdat hij voortdurend probeerde zich in de combinaties te laten betrekken.'

Ook coach Carl Hoefkens gaf aan tevreden te zijn over de Spanjaard. "Ik ben tevreden, ja", klonk het in een eerste reactie. "Hij deed het goed ja, net als iedereen. We hebben vanmorgen nog zwaar getraind, dus ik ben zeker ook tevreden over de intensiteit die we hebben gebracht", besloot de coach.