Meteen eerste zege voor Hoefkens,  Jutglà opent zijn rekening bij Club Brugge

Meteen eerste zege voor Hoefkens, Jutglà opent zijn rekening bij Club Brugge

25-06-2022 17:22 Laatste update: 17:26
6

Club Brugge nam het zaterdag op tegen KVV Thes Sport. Blauw-Zwart won de oefenwedstrijd met 3-0. De van Barcelona overgekomen aanvaller Ferran Jutglà legde er in de eerste helft twee in het mandje.

Bij Club Brugge ontbraken nog enkele spelers. Die kregen extra rust na interlandverplichtingen. Zo was Mignolet niet van de partij en kreeg Shinton een plaats onder de lat. De jonge doelman kreeg onder meer nieuwkomer Meijer voor zich.

Nog in de basis stond een andere nieuwkomer, Jutglà. De Spanjaard had 21 minuten nodig om officieus zijn rekenen te openen voor Club Brugge. Op aangeven van de 17-jarige Talbi trof Jutglà raak. In de 33e minuut mocht de spits opnieuw juichen.

Na de rust kwam er bijna een heel ander Club Brugge op het veld. Onder meer Hautekiet kreeg speeltijd. Die jongeling verbond deze week zijn lot aan Blauw-Zwart. Na de rust scoorde Club Brugge nog één keer via Balanta. De middenvelder trof raak vanaf elf meter.

Opstelling Club Brugge in de eerste helft: Shinton, Mata, Nsoki, Meijer, Mbamba, Otasowie, Vormer, Talbi, Nusa, Jutgla, Sandra
Opstelling Club Brugge in de tweede helft: Shinton, Sabbe, Hautekiet, Spileers, Ricca, Sylla, Audoor, Balanta, Engels, Servais, Vermant