Gaat De Ketelaere naar AC Milan? Hij heeft het perfecte profiel

Gaat De Ketelaere naar AC Milan? "Hij heeft het perfecte profiel"

17-06-2022 11:16 Laatste update: 11:33
9

Charles De Ketelaere wordt steeds nadrukkelijker genoemd bij AC Milan. De Italiaanse journalist Marco Posatto ziet hem maar wat graag komen. Hij vertelt in Sport/Voetbalmagazine dat De Ketelaere het perfecte profiel voor Milan heeft.

"Het profiel van De Ketelaere past perfect binnen de filosofie van de club", aldus Pasotto. "Milan veranderde dan wel van eigenaar, maar de strategie op de transfermarkt blijft dezelfde: jonge talenten halen met al wat ervaring, maar nog zonder het statuut van een topspeler. Daardoor kosten ze ook minder en moet Milan geen absurde bedragen op tafel leggen."

De Ketelaere mag meteen dromen van een basisplek bij Milan. "Momenteel is er niet zoveel concurrentie voor De Ketelaere bij dit Milan, of het zou hem toch niet in moeilijkheden mogen brengen. Centraal, net achter de diepe spits, zal zijn grootste uitdager Brahim Díaz worden, maar die is erg wisselvallig. En op rechts zijn er nog Junior Messias en Alexis Saelemaekers, twee spelers die veel lager worden ingeschat en een van de twee zal deze zomer de club moeten verlaten."

De Ketelaere zou Club alvast heel wat geld kunnen opleveren. De Rode Duivel krijgt een prijskaartje van ongeveer veertig miljoen euro.