Anderlecht heeft een nieuw goudhaantje: Vergeleken met Mbappé

Anderlecht heeft een nieuw goudhaantje: "Vergeleken met Mbappé"

24 May - 12:29
22

Julien Duranville mocht zondag zijn debuut maken bij Anderlecht. Duranville liet zich meteen zien met mooie acties. Zijn jeugdcoördinator Jean Kindermans is zeker niet verbaasd. 

Volgens Kindermans kan Duranville de beloften overslaan en meteen aansluiten bij de A-kern. "Jongens als Lukaku, Tielemans en Doku hebben die stap ook overgeslagen", geeft hij aan bij Sporza. "En ik weet dat trainers graag zulke spelers in hun kern hebben om het verschil te maken bij een invalbeurt. Al moeten we erover waken dat Julien volledige wedstrijden speelt."

Kindermans gelooft dat Duranville volgend seizoen kan doorbreken. "Julien heeft alles om uit te groeien tot een publiekslieveling. Hij zal Jérémy Doku achterna gaan. Al houdt Julien niet van zulke vergelijkingen - in de jeugd was het meestal Kylian Mbappé. Het is iemand met zoveel persoonlijkheid dat hij gewoon Julien Duranville wil zijn."

Duranville is overigens de derde jongste debutant ooit bij Anderlecht. Enkel Nii Lamptey en Romelu Lukaku waren nog jonger bij hun debuut. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie