Club Brugge kan De Ketelaere zien vertrekken: Ik sta open voor alle clubs

Club Brugge kan De Ketelaere zien vertrekken: "Ik sta open voor alle clubs"

15-05-2022 20:14
2

Charles De Ketelaere mag op zijn 21e al een derde titel op rij vieren met Club Brugge. Het Belgische toptalent blijft maar prijzen pakken en lijkt dat nu ook te gaan verzilveren met een toptransfer.

In een gesprek met Sporza liet hij zich uit over een mogelijke transfer deze zomer. Zo werden onder andere AC Milan en Leicester City nog gelinkt aan de Rode Duivel. "Ik sta open voor de clubs die komen", sloot hij een transfer alvast niet uit. "Ik wil vooral een goede keuze maken", wilde hij ook nog niet te veel prijsgeven.

Voor De Ketelaere is het alvast een derde titel bij Club Brugge. En dat op slechts 21-jarige leeftijd. "Op mijn zestiende had ik iedereen zot verklaard die zou zeggen dat ik nu al 3 keer kampioen zou worden. Op dit moment dringt dat ook niet echt door, ik denk dat zoiets pas op een later punt in mijn carrière echt zal doordringen", glundert hij.

Toch bewees Club Brugge in het slot van het seizoen de verdiende kampioen te zijn. "Onze reeks punten in de Champions' play-offs komt er zeker niet per toeval", besloot hij.