Opvallend gerucht: 'Union-sterkhouder Nielsen kan naar Club Brugge'

Opvallend gerucht: 'Union-sterkhouder Nielsen kan naar Club Brugge'

12-05-2022 20:15
24

Union dreigt deze zomer afscheid te moeten nemen van enkele belangrijke pionnen. Casper Nielsen is één van de namen die wordt gelinkt aan een transfer. En de Deen kan een wel heel opvallende transfer maken naar... Club Brugge.

Zo kondigde commentator Peter Vandenbempt op Eleven Sports namelijk aan dat Club Brugge interesse toont in de middenvelder. "Voor wat het waard is: in de catacomben van het Dudenpark valt te horen dat Nielsen volgend jaar misschien wel hier (in het Jan Breydelstadion, red.) speelt", klonk het.

Een bijzonder opvallend gerucht aangezien Nielsen dit seizoen nog één van de grote concurrenten van Union was. Daarnaast lijkt de kans ook bijzonder klein dat de Brusselaars Nielsen ook richting Club Brugge laten gaan.

De middenvelder zou alvast wel in het geheel van de Bruggelingen passen. Bij Blauw-Zwart zoekt men al even naar een extra middenvelder en heeft men daar dan ook versterking nodig. Zo is Mats Rits nog maanden out en staan er vraagtekens achter de namen van onder andere Ruud Vormer, Noah Mbamba en Owen Otasowie.