'777 Partners heeft een nieuwe Sportief Directeur gevonden voor Standard'

'777 Partners heeft een nieuwe Sportief Directeur gevonden voor Standard'

05-05-2022 07:45
4

Standard staat op het punt om een belangrijke functie in te vullen. 777 Partners, de eigenaars van de club, hebben een nieuwe Sportief Directeur gevonden.

Dat weet men bij La Dernière Heure. Het vinden van een nieuwe Sportief Directeur was één van de prioriteiten van 777 Partners, die nu een kandidaat hebben gevonden. Om wie het gaat, is niet bekend. Al zou het wel een buitenlander zijn die momenteel al actief is bij een buitenlandse club.

Daarmee gaat 777 Partners voor een stijlbreuk bij Standard. In het verleden werd er vaak een beroep gedaan op oud-spelers (Axel Lawarée Daniel Van Buyten, Olivier Renard en Benjamin Nicaise), maar daarom heeft men ook besloten om het anders aan te pakken met een buitenlandse naam. Die zou aan het einde van deze week nog voorgesteld kunnen worden.

De nieuwe sportief directeur heeft meteen ook flink wat werk voor de boeg. Zo moeten er versterkingen gevonden worden, maar zullen ook meerdere spelers vertrekken. Onder andere Nicolas Raskin, Selim Amallah, Samuel Bastien en Gojko Cimirot worden gelinkt aan een vertrek.