Ik weet ook niet wat er fout is gelopen bij Club Brugge

"Ik weet ook niet wat er fout is gelopen bij Club Brugge"

30-04-2022 22:15
3

Club Brugge pakte afgelopen zomer stevig uit en haalde flink wat nieuwelingen in huis. Eentje daarvan is Tibo Persyn, die werd gehuurd van Inter. Na amper een half seizoen vertrok hij echter alweer. Hij was toch wat verrast.

Persyn stond te boek als een groot talent en speelde in de jeugd al voor Club Brugge. Na een Italiaans avontuur bij Inter keerde hij op huurbasis terug naar Blauw-Zwart. Daar hoopte hij zijn carrière te kunnen lanceren, maar dat liep niet al te best af.

In zijn eerste basisplek tegen K. Beerschot V.A wist hij nog te overtuigen, maar daarna kreeg hij amper nog minuten. "Eerlijk gezegd weet ik niet wat er fout is gelopen", zegt hij bij FcInterNews.

"Ik had een normale wedstrijd gespeeld. Geen topprestatie, maar ook niet slecht. Sterker nog, ik scoorde zelfs. Scoren in het shirt van Club was bijzonder", aldus de flankspeler.

Club Brugge nam in januari alweer afscheid van Persyn en verhuurde hem door aan KVC Westerlo. Daarmee wist hij de promotie wel te vieren, al kwam hij ook bij de Kemphanen amper in actie. Hij viel slechts vier keer in.