Dessers leeft mee met blessure ex-ploegmaat: Mijn hart breekt

Dessers leeft mee met blessure ex-ploegmaat: "Mijn hart breekt"

25-04-2022 10:31

Het hart van Cyriel Dessers brak toen hij zag dat Tommy St. Jago een ogenschijnlijk zware blessure opliep. De spits van Feyenoord was betrokken bij het blessuremoment en kent St. Jago nog van zijn tijd bij FC Utrecht.

St. Jago keerde recent terug na een kruisbandblessure, maar het lijkt erop dat hij tegen Feyenoord weer een forse kwetsuur aan zijn knie opliep. Het ging mis in een duel met Dessers. "Ik heb het gevoel dat hij op mijn voet stond", reageert de Belg voor de camera van de NOS. "Ik zag hem toen neergaan en dan denk je onmiddellijk: nee."

"Ik ken hem natuurlijk en weet dat hij net terugkomt van een blessure", vervolgt Dessers. "Dan hoop je dat het goed gaat, maar zo zag het er niet uit. Dan breekt mijn hart, echt waar. Ik vind het echt verschrikkelijk. Of ik al contact met hem heb gehad? Nee, maar ik ga zo even langs bij de jongens van FC Utrecht."

In de komende dagen zal moeten blijken hoe ernstig de blessure van St. Jago exact is, maar de voortekenen zijn dus niet goed. Dit seizoen kwam de stopper tot dusver tot drie Eredivisie-duels.