Geen nieuw contract Tissoudali: 'Onderhandelingen met KAA Gent lopen spaak'

Geen nieuw contract Tissoudali: 'Onderhandelingen met KAA Gent lopen spaak'

22-04-2022 08:16
17

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van KAA Gent-aanvaller Tarik Tissoudali ligt. De Buffalo's willen langer met hem door en boden hem een nieuw contract aan, maar de Marokkaan is niet helemaal overtuigd.

Tissoudali heeft nog een contract tot eind volgend seizoen bij Gent en na de bekertriomf tegen RSC Anderlecht wilden de Buffalo's dat ook graag verlengen. De Marokkaanse aanvaller kreeg een nieuwe verbintenis voorgeschoteld, maar was niet overtuigd van het aanbod. Zo meldt Het Nieuwsblad.

De aanvaller sluit een verlengd verblijf niet uit, al wil hij dan wel loon naar werken zien. Het voorstel van KAA Gent vond Tissoudali naar verluidt veel te laag en hij wil enkel bijtekenen wanneer hij ook één van de beste contracten van de ploeg krijgt.

De toekomst
Als Gent en Tissoudali geen deal vinden, moet er dus nagedacht worden over zijn toekomst. Een verkoop deze zomer is een optie. Zo toont Valencia interesse in de Marokkaan, al lijkt men bij Gent niet van plan om hem ook te laten gaan. Volgens CEO Michel Louwagie ligt de marktwaarde van Tissoudali door zijn leeftijd (29) namelijk te laag.

Een andere optie is om Tissoudali te laten blijven en zijn contract laten uitdoen. Dan kan Tissoudali in de zomer van 2023 gratis vertrekken en zich intussen nog in de kijker spelen op het WK in Qatar.