'Opvallende oud-bekende kan belangrijke functie krijgen bij Standard'

'Opvallende oud-bekende kan belangrijke functie krijgen bij Standard'

22-04-2022 16:45
5

Bij Standard zijn de nieuwe eigenaren druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Het nam al afscheid van Luka Elsner en trok inmiddels ook Boubou Diallo aan. Ook moet het nog op zoek naar een nieuwe CEO.

Momenteel is Pierre Locht aangesteld als interim-CEO en is hij ook aangesteld als interim voor de partij. Hij is ook een goede kandidaat om de vaste CEO van de club te worden, maar is verre van de enige kandidaat. 777 Partners blijft zoeken naar andere mogelijke CEO's.

Daarvoor denken de eigenaren van Standard volgens La Dernière Heure aan nog een opvallende naam. Zo wordt ook Bob Claes gelinkt aan de Rouches. Claes was eerder al aan de slag bij Standard en werd in 2011 door Roland Duchâtelet aangesteld. Hij was er commercieel directeur en groeide uit tot 2016 alvorens hij in 2016 vertrok. Nu kan hij terugkeren.

777 Partners hoopt alvast snel en nieuwe CEO te vinden. Binnen de komende weken hoopt het die dan ook te kunnen voorstellen. Daarnaast moet er nog een financieel directeur, een sportief directeur en uiteraard ook een nieuwe trainer gevonden worden.